Karabana dromend onderweg
Home » nieuws » 2013 » 17/08/2013

17/08/2013

Hallo,

We zijn midden augustus en mijn laatste verhaal stopte midden juli. Dit bijwerken is me wat te veel. In het kort een paar gebeurtenissen tussen toen en nu en eronder nog wat foto's er bij (ook van in juli, ben een tijdje vergeten foto's te trekken maar heb m'n camera terug bij de hand) :

-Mijn wagen werd gewogen, ik had schrik! Maar hoopte onder de 2,5 ton te zitten, prrrrrrrrrrrrrrmtemtem, de wagen woog 2,43 ton. Ondertussen heb ik nog wat gewicht achtergelaten en zit ik op 2,34 ton (de tweede keer wegen) Uiteraard met mij en de hondjes erbij.

-Mijn ouders kwamen nog een tweede keer langs op de terugweg en het was weer een gezellig weerzien!!! Verder kreeg ik nog veel bezoek! Van Tina, Alexis, Margrietje, Simon, Laetitia en op het moment reist Femke een stukje mee. Altijd fijn om een tijdje samen te reizen!

Voor de rest gaat alles eigenlijk heel vlot, zelfs in de heuvels doen de paarden het goed. Dan doen we wat minder kilometers (rond de 10 per dag waar anders het gemiddelde op 15 ligt). En mijn maximum aantal kilometers op 1 dag ligt op 22km. Op de meeste plaatsen worden we met open armen ontvangen en hier en daar brengen mensen een zakje met wat fruit en groenten, een flesje wijn of ander lekkers. Ondertussen zijn er heel wat lavendelzakjes en leren tasjes gemaakt en de laatste mini-woonwagentjes gevernist. Vanaf morgen wil ik beginnen ze uit te stallen om proberen wat centjes binnen te krijgen. Ben benieuwd hoe dit gaat werken!!

Nu zit in in Fleury-sur-Andelle in de buurt van Rouen en ik volg een relatief rechte lijn richting Bretagne. Vandaag houden we een rustdag, de eerste in een lange tijd!!!

Goed, tot de volgende wanneer er mss weer wat grotere verhalen/avonturen zullen verschijnen.

Groetjes en tot snel